APK benzine, diesel en lpg (RDW erkend bedrijf)

APK staat voor Algemene Periodieke Keuring; de wettelijk verplichte autokeuring.

U mag de APK al 2 maanden vóór de vervaldatum laten uitvoeren. Bij het bepalen van de termijn van 2 maanden wordt de APK vervaldatum meegerekend. De nieuwe APK-vervaldatum blijft dan hetzelfde, plus 1 of 2 jaar. (afhankelijk van hoe vaak uw voertuig gekeurd moet worden). Zonder een geldige APK en wanneer uw auto niet geschorst is, volgt er automatisch een boete!

Moet uw auto dus binnenkort voor de APK en zoekt u een modern en vakkundig bedrijf? Wij zijn een erkend RDW bedrijf en staan voor u klaar! Met een team van goed opgeleide vakmensen, hoogwaardige meet-, test- en afstelapparatuur voeren wij snel en efficiënt alle APK werkzaamheden uit. Als u bij ons de APK laat uitvoeren en er zijn gebreken aan uw auto, dan kunnen wij dat meestal dezelfde dag nog voor u repareren. Uiteraard doen wij dit alleen na overleg met u.

 

Onderhoud en reparatie alle merken auto’s

Elke auto heeft onderhoud nodig! De APK is verplicht, maar slechts een momentopname.

Wanneer u de auto regelmatig laat onderhouden, verkleint u de kans op pech onderweg. Bovendien worden defecten eerder herkend en kunnen deze eerder opgelost worden, waardoor onnodig ‘gevolg’ schade aan uw auto voorkomen kan worden. Voor elke type auto geeft de fabrikant een onderhoudsschema op. Denk bijvoorbeeld aan het tijdig verversen van de olie, het afstellen van de remmen en het vervangen van de distributieriem. Wij beschikken over deze schema’s.

Voor alle soorten onderhoud en reparaties van uw personen- of lichte bedrijfswagen kunt u bij ons terecht. Wij hebben de juiste diagnose apparatuur en speciaal gereedschap in huis. Geen klus is te groot voor ons! Wij staan ook voor u klaar voor periodieke controles bijvoorbeeld voor vertrek naar uw wintersport- of zomervakantie.

 

Airco-onderhoud en reparatie

Wij zijn een F-gassen gecertificeerd bedrijf voor al uw airco werkzaamheden. Wij beschikken over de modernste diagnose- en afvulapparatuur voor uw airco systeem. Een goed werkende airco voorkomt het beslaan van uw voorruit in de winter en zorgt voor verkoeling in de zomer. Tevens voorkomt een goed werkende airco nare luchtjes en bacteriën. Het is belangrijk om de airco-installatie van uw auto tenminste 1x per jaar te laten controleren.

Zo blijft de lucht in uw auto écht fris! Bij een airco-check wordt het systeem op lekkage en koelcapaciteit gecontroleerd. Bovendien wordt de aanwezige hoeveelheid koudemiddel gemeten en indien nodig bijgevuld. Breng daarom uw auto langs voor een airco-check!

 

Banden, velgen en opslag

Wij hebben een voorraad van enkele honderden kwaliteitsbanden. Wij garanderen een snelle levering met vakkundige montage en balanceren met de modernste apparatuur. Wij leveren alle merken en type banden voor personenwagens en voor lichte bedrijfswagens.

Wij bieden de volgende services:

  • Banden wisselen
  • Auto uitlijnen
  • Banden balanceren
  • Banden reparatie
  • Bandenspanning controle
  • Winter/zomer banden wissel
  • Banden opslag.

Laat voor uw eigen veiligheid uw zomer- en winterbanden tijdig wisselen!

 

Storingsdiagnose

Uw auto geeft een storing aan en u weet niet wat er aan de hand is? Komt u in dat geval dan snel bij ons langs. Doorrijden is bij sommige storingen niet verstandig en kan onnodig extra ‘gevolg’ schade opleveren. Wij beschikken over de meest nauwkeurige en actuele informatie over uw auto. Hierdoor kunnen wij snel en nauwkeurig een storing uitlezen en verhelpen.

Moderne auto's hebben een elektronisch geheugen welke een storing of defect automatisch registreert. Met het oog op het toenemend aandeel van elektronica in personenauto’s werken wij met de meest geschikte diagnoseapparatuur. Onze computers helpen iedere fout snel en probleemloos op te sporen en we helpen u weer snel de weg op.

 

Schade afhandeling en herstel

Een klein krasje of een flinke deuk, autoschade is erg vervelend! Wij lossen het graag voor u op en onze vakbekwame specialisten zorgen ervoor dat u weer snel en veilig de weg op kunt. Wij bieden u een duidelijk overzicht van de kosten van de reparatiewerkzaamheden. Zo weet u altijd waar u aan toe bent.

Dus bij schade twijfel niet, bel ons 0294-255520 en wij helpen u verder. U kunt uw auto naar ons laten transporteren, maar wij kunnen ook het transport voor u verzorgen. Laat u echter niet beïnvloeden door uw verzekeraar, u beslist zelf wie uw auto repareert.

 

Ruitenreparatie

U heeft een ster of scheurtje in uw voorruit? Dit leidt snel tot een onherstelbare breuk. Zeker bij schommelende temperaturen. Voorkom erger en onderneem meteen actie, zodra u een sterretje in uw autoruit heeft. Plak direct een beschermsticker aan de buitenzijde op de beschadiging en bel ons voor een afspraak. Sterren of scheurtjes zijn vaak gemakkelijk te repareren met hars-injectiemethode en vrijwel onzichtbaar.

Bij een ruitvervanging verzorgen wij op deskundige en snelle wijze voor de vervanging van uw autoruit tegen aantrekkelijke condities. Mocht u (ooit) ruitschade aan uw auto hebben, wij staan voor u klaar!

 

Vervangend vervoer

Wanneer u auto bij ons in onderhoud of reparatie is dan kunt u gratis gebruik maken van een leenauto (onder voorbehoud van beschikbaarheid). Deze service is geheel gratis het enige wat u betaalt is de brandstof. Indien de werkzaamheden meer dan één dag in beslag neemt, dan rekenen wij € 25,- per dag voor het gebruik van de leenauto.

Vergeet u niet de auto af te tanken? Onze dank! Wanneer u gebruikt wilt maken van vervangend vervoer, wilt u dit dan bij het maken van uw afspraak kenbaar maken. Dit in verband met de beschikbaarheid. Voor de sportieve klant hebben wij eventueel ook een gratis leenfiets!

Autotransport binnen- en buitenland

Staat u ergens met pech of heeft u schade? Wij kunnen uw auto voor u ophalen en zorgen dat u weer snel op weg kunt. Heeft u vervangend vervoer nodig? Ook dit regelen wij voor u. Ook als u in het buitenland gestrand bent en uw verzekeraar uw transport niet vergoed, kunnen wij het transport naar Nederland terug regelen.

Neem gerust contact met ons op over de mogelijkheden of als u vragen heeft.

 

Occasions

Wij bieden meerdere occasions aan, uiteenlopend in verschillende merken en prijsklasse. Deze auto’s staan voor u uitgestald op ons terrein. Kom gerust vrijblijvend kijken en een proefrit maken. Ook als u een auto zoekt die bij ons niet voorradig is gaan wij actief op zoek bij andere bedrijven in de regio om uw droomauto te vinden. Wij zorgen dat de auto volledig nagekeken is, een recente APK heeft en van binnen en buiten schoon afgeleverd wordt. Dit alles zonder extra afleveringskosten te berekenen!

 

Nieuwe auto’s

Bent u op zoek naar een nieuwe auto? Wij hebben goede contacten met verschillende merkdealers in de regio die u uw droomauto kunnen bezorgen. Als u een kijkje wenst te nemen bij de desbetreffende dealer kan één van onze medewerkers met u mee om u te adviseren.

Besluit u tot aankoop over te gaan, dan wordt de aflevering van uw auto geheel verzorgd door Pouw Business.

 

Financiering

Het is een bekend feit dat veel mensen bij de aanschaf van een auto er de voorkeur aan geven om de aankoop (deels) te financieren.

Daarom willen wij ook op dit gebied onze klanten service verlenen. Voor alle duidelijkheid: wij hebben hierbij geen financieel belang. Ons doel is alleen goede auto’s te verkopen tegen een scherpe prijs en daarbij onze klanten zoveel mogelijk service te verlenen. Financiering is hiervan een onderdeel.

 

Wagenparkbeheer

Rijden en blijven rijden. Wij weten als geen ander de noodzaak van betrouwbare bedrijfsvoertuigen. Wij zijn in staat om uw gehele wagenpark te onderhouden en rijdend te houden. De fabrieksgarantie op nieuwe voertuigen verliest u niet! Wij werken namelijk met originele gecertificeerde onderdelen. Wij bieden vervangend vervoer, een haal- en brengservice en een uiterst concurrerend uurtarief. Tevens begeleiden wij schade afhandelingen. U heeft hierdoor slechts één adres nodig voor uw wagenpark.

Niet alleen het onderhoud, maar ook de aanschaf en de verkoop kunnen wij voor u regelen. Als u een bedrijf heeft, zult u iedere minuut van de dag willen gebruiken voor uw onderneming. Omdat het regelen van onderhoud/APK/schade/enz. zeer veel tijd in beslag neemt, willen wij u daar graag bij helpen. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op, dan kunnen wij samen met u bespreken wat de mogelijkheden zijn om uw wagenpark te onderhouden en rijdend te houden.